Close

ΤΑ ΝΕΑ μας (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αγαπητοί γονείς

Στα δίδακτρα του προγράμματος “RoboAtom Home Robotics & coding” συμπεριλαμβάνεται και ο ΠΛΗΡΗΣ Ρομποτικός εξοπλισμός κινητήρες, κλπ , 

Με το ΝΕΟ οικονομικό πρόγραμμα “RoboAtom Home Robotics & coding (Atomική Roboτική στο σπίτι και προγραμματισμός)” μπορείτε να δώσετε και στο παιδί σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει εποικοδομητικά και ευχάριστα τον (ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ)  χρόνο του για να είναι ΜΕΣΑ στις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών (STEM).


Το πρόγραμμα αφορά γονείς που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο παιδί τους μαθήματα-ασκήσεις Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν χιλιόμετρα (χρόνος, βενζίνη. ταλαιπωρία του γονέα και του παιδιού) για να επισκεφτούν ένα σχετικό εκπαιδευτήριο.


Για τα Εκπαιδευτικά Πακέτα Ρομποτικής στο Σπίτι, κάντε κλικ στον κατωτέρω σύνδεσμο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΠΑΚΕΤΟ 2. ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

ΠΑΚΕΤΟ 3. ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: CORONAVIRUS GAME

Εκπαιδευτική Ρομποτική RoboAtom

ΑΣΚΗΣΗ-GAME “Πλένουμε καλά τα χέρια CORONAVIRUS”

ΟΔΗΓΙΕΣ

Για να ρίξετε μια ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΒΟΜΒΑ Τοποθετήστε το Ρομποτάκι (ή το mouse)  λίγο πιο πάνω απο τον Κορονοϊό και πατήστε το SPACE (διάστημα).

ή αν παιζετε απο κινητό ή TABLET κάντε ΚΛΙΚ στο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

Αν το ρομποτάκι(ή το mouse) το τοποθετήσετε κατά τέτοιο τρόπο ώστε η ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΒΟΜΒΑ να αγγίξει ξυστά τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ τότε ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ, αν όμως τον αγγίξετε πιο πολύ τότε εξουδετερώνει την ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΒΟΜΒΑ και ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

Το ΣΚΟΡ σας αυξάνεται κάθε φορά που εξοντώνετε τον ΚΟΡΟΝΟΙΟ.

Για να ρίξετε την ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ “Πλένουμε καλά τα χέρια” πατήστε το δεξιό βέλος … και διαλύεται-εξαφανίζεται ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.

ή αν παιζετε απο κινητό ή TABLET κάντε ΚΛΙΚ στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ αν παίζετε από κινητό επιλέξτε ΠΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

RoboAtom Educational Games

Η εκδήλωση “RoboAtom Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Ρομποτικής”


Μία φορά το χρόνο  (προαιρετικά) όλοι οι μαθητές μας  είναι προσκεκλημένοι στα Εργαστήριά μας στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ Θεσσαλονίκης σε παρουσιάσεις ατομικών εργασιών ρομποτικής  και σε διαγωνισμούς ρομποτικών κατασκευών και παιχνιδιών.1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

(απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 με 7 ετών)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ: Δείτε στο τέλος της σελίδας.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ : το ΠΑΚΕΤΟ 1 αποτελείται από δέκα χειροκίνητες ΕΡΓΑΣΙΕΣ-κατασκευές Lego, 

 

ΚΟΣΤΟΣ  :  49,00 € 39,00 €  +έξοδα αποστολής.
ΠΛΗΡΩΜΗ : Αντικαταβολή ή με e-banking ή με εντολή πληρωμής.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας κάνοντας κλικ στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ και συμπληρώστε e-mail, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Δ/νση και κινητό για να σας στείλουμε το ΠΑΚΕΤΟ με αντικαταβολή.

 


ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ  : 85 με 93 κομμάτια LEGO ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τη στιγμή της παραγγελίας

ΠΡΟΣΟΧΗ! : Οι ΑΣΚΗΣΕΙΣ, για παιδιά κάτων των 8 ετών, γίνονται ΜΟΝΟ με την παρουσία και ΣΥΜMΕΤΟΧΗ του κηδεμόνα διότι το ΣΕΤ περιέχει μικρά κομματάκια Lego  (Κίνδυνος κατάποσης ).

 

ΑΣΚΗΣΗ Ι) Κούνια

 

 

 

ΑΣΚΗΣΗ ΙΙ)  Αυτοκίνητο με γρανάζια μετάδοσης κίνησης

 

 

ΑΣΚΗΣΗ ΙΙΙ) Γερανός, συνδυασμός γραναζιών με τρόπο που να μειώνεται η ταχύτητα κίνησης του βραχίωνα

ΑΣΚΗΣΗ ΙV) Τραμπάλα

 

ΑΣΚΗΣΗ V) Αυτοκίνητο τετραθέσιο που στρίβει

ΑΣΚΗΣΗ VΙ) Ελικόπτερο με δύο έλικες, ένας επάνω και ένας πίσω και κίνηση και στους δύο έλικες

ΑΣΚΗΣΗ VII)  Βαρούλκο

ΑΣΚΗΣΗ VIII) Mixer. Συνδυασμός γραναζιών με τρόπο που να αυξάνεται η ταχύτητα περιστροφής

 

ΑΣΚΗΣΗ VIIII)  Ενα περίεργο όχημα 

ΑΣΚΗΣΗ X)  Ανεμιστήρας τριών ταχυτήτων

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Αγαπητοί γονείς

Σας καλωσορίζουμε στο  «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» της RoboAtom Εκπαιδευτική Ατομική Ρομποτική ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ το οποίο απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5  έως 8 ετών ανάλογα με την εμπειρία και τις ικανότητες του κάθε παιδιού.

Το ΠΑΚΕΤΟ περιλαμβάνει 85 με 93 κομμάτια Lego (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τη στιγμή της παραγγελίας) τα οποία απαιτούνται για να γίνουν οι ασκήσεις-κατασκευές  σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ που έχουμε στις αριθμημένες εικόνες-βήματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ:  αν το παιδί σας είναι ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ θα πρέπει πάντα οι ΑΣΚΗΣΕΙΣ-ΕΡΓΑΣΙΕΣ να γίνονται με την ενεργή συμμετοχή του κηδεμόνα διότι α) υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού (γρανάζια, αιχμηρά υλικά κλπ)  και β) διότι εμπεριέχονται μικρά κομματάκια Lego και υπάρχει κίνδυνος κατάποσης.

Ο Εκπαιδευτικός στόχος του πακέτου αυτού είναι να γνωρίσουν τα παιδιά ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ

α) τις έννοιες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ, ΙΣΟ

β) να μετρήσουν και να συγκρίνουν διαστάσεις σε αντικείμενα που αναπαριστούν
1) ευθύγραμμα τμήματα (άξονες) 2) επίπεδα σχήματα: τετράγωνο, ορθογώνιο παραλληλόγραμμο, 3) Στερεά σχήματα: Ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο, κύλινδρος,

γ) τις δυσνόητες (περιγραφικά) έννοιες της ευστάθειας, ισορροπίας, ανθεκτικότητας, συνεκτικότητας, λειτουργικότητας, τις οποίες τις “ΖΕΙ” στις κατασκευές.

δ) κίνηση, ταχύτητα, αργά, γρήγορα, μετάδοση κίνησης με γρανάζια

ε) εργασία-κατασκευές στον τρισδιάστατο (3D) χώρο

Και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,
όταν ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ένα παιδί κάτι από το ΜΗΔΕΝ (έστω και με βοήθεια) αποκτά αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.
Σημειώστε δε ότι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ με το παιδί σας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και να είστε βέβαιοι ότι θα το ευχαριστηθεί πολύ.

Επίσης το εκπαιδευτικό πακέτο γνωριμίας,  θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε το ενδιαφέρον του παιδιού σας στις κατασκευές και να προχωρήσετε αργότερα στο επόμενο, γεμάτο εκπλήξεις, ΠΑΚΕΤΟ 2 των εικοσιτεσσάρων ΕΡΓΑΣΙΩΝ-PROJECTS ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ.

Τo PASSWORD  της κάθε ΑΣΚΗΣΗΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ που θα επιλέγετε θα σας το στέλνουμε με e-mail.
Κάθε φορά που θα κάνετε μια Άσκηση θα μας στέλνετε με e-mail φωτογραφία της κατασκευής για να σας στείλουμε την επόμενη.

 

Ευχαριστούμε

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας κάνοντας κλικ στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ και συμπληρώστε e-mail, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ Δ/νση και κινητό για να σας στείλουμε το ΠΑΚΕΤΟ με αντικαταβολή.

Παρακάτω δείτε μερικές ενδεικτικές κατασκευές απο φίλους-φίλες μας που εργάστηκαν με ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις ανωτέρω ΕΡΓΑΣΙΕΣ και μας έστειλαν σχετική φωτογραφία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΡΙΑ Τ.